skip to Main Content

De K&G Blue Tornado: het perfecte blad voor de meest harde tegels

Bent u op zoek naar een klein blad waarmee u gemakkelijk wand- en vloertegels zaagt? Met de K&G Blue Tornado zaagt u gemakkelijk door de meest harde tegels heen! Het blad heeft een segment van 9,5 mm en heeft daardoor een zeer lange standtijd.

Materiaal

De K&G Blue Tornado is opgebouwd uit een solide moederblad van werktuigstaal met daarop een doorlopend dicht segment dat bestaat uit een zachte koperbinding en diverse metaalsoorten.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Koperbinding

het perfecte blad om de meest harde tegels te zagen

Dankzij de zachte koperbinding en de fijne diamantpoederstructuur van het diamantzaagblad, slijpt u met de K&G Blue Tornado gemakkelijk door de meest harde natuursteensoorten.

Verdikte kern

bijzonder stabiel

De kern van de K&G Blue Tornado tegelzaagblad is verstevigd door middel van een verdikte ring. Dankzij deze verdikte kern is het blad erg stabiel en heeft u tijdens het gebruik geen last van een blad dat gaat zwabberen.

Dun

minder weerstand

De K&G Blue Tornado is een zeer dun blad waardoor deze minder materiaal hoeft te verzetten en eerder door het betreffende materiaal heen slijpt. Daarnaast gaat het om een blad dat in kleine maten te verkrijgen is, waardoor deze perfect ingezet kan worden voor het zagen van wand- en vloertegels met behulp van een haakse slijper.

Druppelstructuur

Koeling

Zorgt voor extra koeling en beteren stofafvoer tijdens het zagen.

Leverbaar

De K&G Blue Tornado is te verkrijgen in de volgende diameters:

  • Ø 115mm (zaagdiepte    3,8 cm)
  • Ø 125mm (zaagdiepte    4,1 cm)

Let op:
De aangegeven zaagdiepte in bovenstaand overzicht zijn gemiddelden en mede afhankelijk van flensdiameter en constructie van de zaagmachine.

Voordelen

Duurzaam
Dun
Fijne zaagsnede
Verdikte kern
Slijpt de meest harde tegels

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken