skip to Main Content

Beton-Rapid diamantzaagbladen: de beste keuze om beton, (natuur)steen en asfalt te zagen

Met de Beton-Rapid Diamant zaagbladen, zaagt u het snelst door betontegels en trottoirbanden heen. De zaagbladen zijn ook zeer geschikt voor graniet, natuursteen en asfalt. Met de Beton-Rapid Diamant zaagbladen zaagt u vele meters meer dan u gewend bent. U zult zich verbazen over een standtijd die 100% tot 200% verbetert.

Materiaal

Het Beton-Rapid ADTechniek diamantzaagblad is een van koolstofloos werktuigstaal vervaardigd moederblad met daarop, door middel van een dubbelzijdige lastechniek, gefabriceerde segmenten die weer zijn opgebouwd uit diverse metaalsoorten en hoogwaardig diamant.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Hoge standtijd

de hoogst mogelijke diamantdichtheid

De Beton-Rapid Diamantzaagbladen zijn vervaardigd middels de Arranged Diamond Technology (ADT). Dit houdt in dat het diamantpoeder nauwkeurig verdeeld ligt door de binding. Het percentage diamant is bijzonder hoog met een daarop speciaal afgestemde binding. Daarom hebben onze zaagbladen de hoogste standtijd en de beste zaagsnelheid in hun klasse.

High-tech segmenten

in lijn gelegd diamant voor optimale prestaties

Daarnaast zijn deze bladen geproduceerd volgens de High-tech “Rapid techniek”. Bij deze techniek wordt het diamant onder hoge druk en temperatuur in lijn gelegd. Dit bepaalt mede de extreem hoge standtijd. De zaagbladen stellen op elk slijtageniveau dezelfde hoeveelheid diamant beschikbaar. De bladen gaan niet alleen langer mee maar ze blijven ook optimaal presteren tot het segment helemaal is weggesleten. Het blad is in de basis ontworpen voor beton maar dankzij onze bijzondere formule is hij afwisselend ook te gebruiken in natuursteen en asfalt.

Stabiel moederblad

zwabberen behoort tot het verleden

Het moederblad is gemaakt van koolstofloos werktuigstaal. Hierdoor is er standaard een zeer hoge spanning in het blad aanwezig, wat zorg draagt voor een strakke zaagsnede. Het hinderlijke ‘zwabberen’ komt dan ook niet voor bij deze zaagbladen.

Top kwaliteit

kwaliteitsgarantie

Koppel & Go geeft op de Beton-Rapid zaagbladen een kwaliteitsgarantie. De bladen zijn uitvoerig getest en pas op de markt gebracht nadat ze aan onze hoge kwaliteits standaard voldeden. Wij garanderen een constante kwaliteit. Door testen uitgevoerd door zowel onszelf en door onze klanten blijkt dat onze Beton-Rapid bladen keer op keer als beste uit de bus komen met voorbeelden van standtijden tot ver boven de 300 meter. Wij durven te stellen dat dit een uniek prestatieniveau is.

Leverbaar

De Beton-Rapid zaagbladen zijn te verkrijgen in de volgende diameters:        

Ø 300mm  (zaagdiepte  10,0 cm)
Ø 350mm  (zaagdiepte  12,0 cm)
Ø 400mm  (zaagdiepte  13,0 cm)

Let op:
De aangegeven zaagdiepte in bovenstaand overzicht zijn gemiddelden en mede afhankelijk van flensdiameter en constructie van de zaagmachine.

Voordelen

Hoge standtijd
rustig zagen
mooie rechte zaagsnede
Kostenbesparend
Tijdbesparend

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken