skip to Main Content

ZLM diamantzaagbladen: een fijn en universeel zaagblad voor op elektrische- en  benzinemotorslijpers

Wilt u zonder moeite door beton en steen heen kunnen zagen? Het kan met de ZLM diamantzaagbladen van Koppel & Go! Het diamantzaagblad is breed inzetbaar en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.        

Materiaal

Het ZLM diamantzaagblad is een van werktuigstaal vervaardigd moederblad met daarop dubbel lasergelaste koelwaaier segmenten. Deze segmenten zijn vervolgens opgebouwd uit diverse metaalsoorten en industriediamant.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Breed inzetbaar

te gebruiken in alle soorten beton en steen

De ZLM diamantzaagbladen zijn voorzien van koelwaaier segmenten die in combinatie met een hardere binding zorgen voor een fijn zaagkarakter en goede standtijd (levensduur) in zowel steen als beton. De segmenten creëren minder wrijvingswarmte en zullen ondanks de hardere binding prettiger zagen in hard beton.

Koelwaaier segmenten

koeling door S-persing segmenten 

De ZLM diamantzaagbladen zijn voorzien van koelwaaier segmenten waardoor u langer kunt doorzagen in harde materialen. Het grote voordeel? Slijtage treedt minder snel op!

Lockbinding

speciale metaalmixbinding

Deze bladen zijn voorzien van een lockbinding waarbij de metaalbinding is samengesteld uit meerdere legeringen. Hierdoor blijft het diamantpoeder tot op het laatste moment stevig zitten. Met dit blad heeft u voor een mooie prijs een blad dat goed zaagt in verschillende soorten steen en beton. Daarnaast behaald het blad een lange standtijd.

Stabiel moederblad

zwabberen behoort tot het verleden

Het moederblad is gemaakt van koolstofloos werktuigstaal. Hierdoor is er standaard een zeer hoge spanning in het blad aanwezig wat zorgt voor een strakke zaagsnede.

Leverbaar

De ZLM zaagbladen zijn te verkrijgen in de volgende diameters:        

Ø 115mm  (zaagdiepte    3,8 cm)
Ø 125mm  (zaagdiepte    4,1 cm)
Ø 150mm  (zaagdiepte    5,0 cm)
Ø 180mm  (zaagdiepte    6,0 cm)
Ø 230mm  (zaagdiepte    7,6 cm)
Ø 300mm  (zaagdiepte  10,0 cm)
Ø 350mm  (zaagdiepte  12,0 cm)
Ø 400mm  (zaagdiepte  13,0 cm)

Let op:
De aangegeven zaagdiepte in bovenstaand overzicht zijn gemiddelden en mede afhankelijk van flensdiameter en constructie van de zaagmachine.

Voordelen

Breed inzetbaar
Trillingsvrij
Scherp geprijsd
Strakke zaagsnede
Tijdbesparend

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken