skip to Main Content

Installatie grondkabel: installatiekabel voor aanleg direct in de grond

Met de “Donné” VO-XMvKas Eca installatie grondkabel voor laagspanningsinstallaties tot 750V maakt u de beste keus, indien u kabel snel en eenvoudig, direct in de grond wilt aanleggen zonder dat u gebruik hoeft te maken van extra mechanische beschermingsmiddelen. De kabel voldoet aan de KEMA-Keur, CE-keur en CPR norm en is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en is daardoor soepeler en makkelijker te verwerken dan vergelijkbare kabel. 

Materiaal

De Donné installatie grondkabel VO-XMvKas Eca is opgebouwd uit samen geslagen, massieve blank koperen 2,5mm² aders voorzien van een gevulkaniseerde polyetheen isolatie. Met een binnen mantel van polyvinylchloride met daar buiten een roodkoperen aardlitz en een omvlechting van gegalvaniseerde staaldraden en een UV-bestendige PVC buitenmantel.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Gebruiksvriendelijk

kleine buigstraal en soepel

De grondkabel van Donné heeft een kleinere buigstraal en is soepeler dan vergelijkbare grondkabel op de markt. De kabel is hierdoor merkbaar beter verwerkbaar.

Goedgekeurde kabel

veilig door de CE-keur, Kema-keur en CPR norm brandveiligheid

De Donné grondkabel is getest en gecertificeerd volgens de CPR norm brandgedrag kabels en is geclassificeerd onder de klasse Eca. (Zie EN 50575 en NEN8012). Voor in bouwwerken met een laag brandrisico. De kabel is zelfdovend volgens NEN-EN-IEC 60332-1 en voldoet aan de strengst geldende veiligheidsnormen.

Rechtstreeks in de grond

de installatiekabel mag rechtstreeks in de grond worden geplaatst

De buitenmantel is voorzien van omvlochten staal en PVC en geeft hierdoor de vereiste mechanische en elektrische bescherming voor aanleg direct in de grond.

Meteraanduiding

meten is weten

De Donné grondkabel is voorzien van een doorlopende meteraanduiding. Zodat u makkelijk uitrekent hoeveel kabel u heeft uitgerold.

Leverbaar

De Donné grondkabel VO-XMvKas Eca is te verkrijgen in de volgende maten en aderkleuren:      

2 x 2,5mm²  (blauw/bruin + aardedraad in mantel)
3 x 2,5mm²  (blauw/bruin/zwart + aardedraad in mantel)
4 x 2,5mm²  (blauw/bruin/zwart/grijs + aardedraad in mantel)

Let op:
Andere maten zijn op aanvraag leverbaar.

Voordelen

Soepel en makkelijk te verwerken
Meteraanduiding
CE / KEMA / CPR gekeurd
Duidelijk herkenbare roodkoperen aardlitz
Blauwe nullijn, ook in de 3 x 2,5mm²

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken