skip to Main Content

MTB boomwortelblad: de multifrees voor uw benzinemotor doorslijper

Het Multi-Task Blad, ook wel boomwortelblad genoemd, is een alleskunner en onmisbaar in het arsenaal van elke hovenier en stratenmaker. Dit breed inzetbare zaagblad voor op de haakse slijpmachine en de bandenzaag is uw grootste hulp wanneer u hout, rubber, kunststof of plaatstaal moet zagen.  Het Multi Task Blad is ongekend geschikt voor zagen van boomwortels en hardhouten palen.

Materiaal

Het Multi-Task Blad is een 4mm dik, geluidreducerend en trillingvrij bi-metalen zaagblad met daarop laser gelaste siliciumcarbide tanden.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Zelfslijpend

blijft scherp door het zelfslijpend vermogen

Dit unieke product kan 2 richtingen op zagen en blijft hierdoor scherp. Dus is het zaagblad bot? Dan draait u het blad om en het zaagwerk kan gewoon doorgaan!

Zeer scherpe tanden

siliciumcarbide tanden

Voorzien van zeer scherpe hoogwaardig siliciumcarbide (carborendum) segmenten met een hardheid van 9 (1 tot 10) op de schaal van Mohs.

Breed inzetbaar

de oplossing voor het zagen van hout, kunststof, rubber, glas en dun staal

Het MTB zaagt snel en makkelijk door boomwortels, vlonders, bitumen daken, dun plaatstaal, hardhouten palen, gips, boomstronken, rubber tegels, ramen, sandwich panelen, schroeven en diverse plastic (PE, PP, PVC)  en vervangt daarmee diverse stukken gereedschap. Waarom zwoegen met een bijl of andere tools? Het Multi Task Blad is een kwalitatief hoogwaardig zaagblad dat nagenoeg alles zaagt. De enige uitzonderingen zijn: beton, steen en asfalt. Kies vandaag nog voor een Multi-Task Blad en maak uw werk lichter en efficiënter.

Stabiel moederblad

4mm dik trillingvrij moederblad

Het moederblad is gemaakt van 4mm dik metaal en heeft hierdoor veel massa en remt dus nauwelijks af en zal trillingvrij blijven zagen tot de laatste meter. Het blad slaat zich makkelijk een weg door bijna elk te zagen of te slopen materiaal. Door het blad met enige regelmaat van draairichting (omdraaien) te laten veranderen houdt u het blad zelf eenvoudig scherp en zal hierdoor langzamer slijten.

Leverbaar

De Multi-Task Bladen zijn te verkrijgen in de volgende diameters:

Diameter            

Ø 230mm  (zaagdiepte    7,6 cm)
Ø 300mm  (zaagdiepte  10,0 cm)
Ø 350mm  (zaagdiepte  12,0 cm)

Let op:
De aangegeven zaagdiepte in bovenstaand overzicht zijn gemiddelden en mede afhankelijk van flensdiameter en constructie van de zaagmachine.

Voordelen

Breed inzetbaar
Zelfslijpend
Lange levensduur
Trillingsvrij
Geluidsarm

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken