skip to Main Content

K&G Betonboormachine Statief

Bent u op zoek naar een zeer stabiel statief voor uw betonboormachine? Met ons statief boort u gemakkelijk door de meest harde vormen van beton heen.

Geïntegreerde wielen en een afneembaar handvat

gemakkelijk te verplaatsen

Het boorstatief is zeer gemakkelijk te verplaatsen via de geïntegreerde wielen. Daarbij zit er een afneembaar handvat op het statief. Door de volledig aluminium opbouw is het statief zeer licht in gewicht, namelijk maar 17,5kg. Daardoor is hij erg makkelijk te verplaatsen.

Vloerverankering en optionele vacuüm fixatie

voor de meest strakke gaten

Door de solide constructie van het statief samen met de vloerverankering en de optioneel te gebruiken vacuüm fixatie realiseert u altijd trefzekere en spat zuivere gaten.

Soepel traploos mechaniek

voor het echte precisiewerk

Het boorstatief is voor het echte precisiewerk voorzien van een soepel lopend traploos mechaniek. Voor extra nauwkeurig boren is de statief ook voorzien van waterpas. Voor het bepalen van de boordiepte is het statief voorzien van handige diepte indicatie in centimeters en inch.

Zeer universeel

op meerdere manieren in te zetten

Te gebruiken voor diverse typen diamantboormachines door de diverse montage mogelijkheden. Door het makkelijk instelbare statief is het ook mogelijk te boren in een zelf in te stellen hoek.

Leverbaar

Het statief is los te bestellen, maar hij is ook in een set samen met de betonboormachine te verkrijgen. Voor meer informatie over de betonboormachine, klik dan hier.

Voordelen

Geïntegreerde wielen en een afneembaar handvat
Vloerverankering en optionele vacuüm fixatie
Soepel traploos mechaniek
Zeer universeel
Netto gewicht van slechts 17,5 kg

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken