skip to Main Content

K&G vlonderhoutschroeven: een RVS geharde en zeer betrouwbare schroef voor uw houtwerk

De vlonderhoutschroeven van Koppel & Go zijn gemaakt van hoogwaardig gehard roestvast staal. Met deze nieuwe legering komt breuk bijna niet meer voor. De schroeven zijn zeer sterk en zorgen er gegarandeerd voor dat vlonder- en schuttingdelen jarenlang goed bevestigd blijven. Ze zijn te gebruiken in vele houtsoorten en zijn makkelijker mooi weg te werken dan vergelijkbare schroeven.

Materiaal

Onze schroeven zijn vervaardigd van roestvast gehard staal.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Geknipte punt

scherpe punt die gelijk het hout inloopt

De geknipte punt snijdt moeiteloos door het hardste hout en zal hierdoor minder snel splijten, zodat u de kans krijgt om uw werk netjes op te leveren.

Deeldraad

de vlonderplanken worden hierdoor goed aangetrokken

Door de toepassing van deeldraad is er in de plank geen draad aanwezig. Hierdoor blijft de schroef ook zitten als er zeer grote druk wordt uitgeoefend op de onderligger. Vast is ook echt vast.

Freesribben

creëren van ruimte

De freesribben vervullen meerdere functies. Ze creëren ruimte tussen de schroef en de plank waardoor er minder spanning op de vlonderschroef komt te staan en dit zorgt er dan weer voor dat de schroeven ondanks het werken van het hout minder snel breken. Daarnaast laat de schroefkop zich door de aanwezigheid van de freesribben makkelijker in het hout verzinken.

Torx lenskop

mooie verzinking door smalle kop met Torx passing

De lenskop is ontwikkeld om zeer grote krachten te kunnen weerstaan. Bij deze kop is geen sprake van het welbekende ‘schoteleffect’. Doordat de schroefkop niet als een wig gaat werken, breken de koppen van onze vlonderhoutschroeven zo goed als nooit af. De kop is bovendien smal genoeg om weg te werken in uitsparingen van de vlonderplank. Hierdoor zijn de schroeven nauwelijks zichtbaar en dat is wel zo fijn voor een mooi eindresultaat. De Torx bitpassing is één van de allersterkste bitpassingen voor de montage van schroeven. Waar we vroeger een kruisbit (Phillips of Pozidrive) gebruikten, heeft de schroef nu over zes zijden een perfecte passing en enorme grip. Dit zorgt er voor dat de schroeven goed vastgezet kunnen worden.

Leverbaar

De K&G vlonderhoutschroef is te verkrijgen in de volgende maten:

VHS  4,0 x 30
VHS  4,0 x 40
VHS  5,0 x 50
VHS  5,0 x 60
VHS  5,0 x 70
VHS  5,0 x 80
VHS  5,0 x 100
 

Let op:
Andere maten zijn op aanvraag leverbaar.

Voordelen

Scherpe punt
Goede Torx bitpassing
Hoog breekdraaimoment
Tijdbesparend
Kostenbesparend

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken