skip to Main Content

De Light-Task: de beste keuze montage werkhandschoen

Bent u op zoek naar een werkhandschoen met een fijne pasvorm en perfecte grip? Dan is de Light-Task de handschoen die u zoekt! Met deze werkhandschoen behoud u volledig het gevoel in uw vingers waardoor deze zeer geschikt is voor montage werkzaamheden.

Materiaal

De Light-Task is een naadloos gebreide nylon handschoen, voorzien van een slijtvaste polyurethaan coating voor een goede grip op droge en natte oppervlakten.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Sterk

hoge scheur- en schuurweerstand

De Light-Task heeft voor een dunne werkhandschoen een buitengewoon duurzaam karakter. Bij testen komen telkens weer de hoge schuur- een scheurweerstand naar voren. Deze super dunne werkhandschoen geeft monteurs, installateurs, klusbedrijven, garagebedrijven, metaalbedrijven, verhuisbedrijven, vervoerbedrijven en schilders de juiste bescherming zonder dat zij het gevoel met het werk verliezen.

Fijne motoriek

geschikt voor fijn motorische werkzaamheden

Met de Light-Task kunt u de kleinste schroeven en boutjes nog oppakken. U blijft het gevoel in de vingers volledig behouden en u houd uw werk schoon. Daarnaast maken splinters en grove randen weinig kans om uw handen te verwonden.

Hoog draagcomfort

optimale pasvorm en hoog draagcomfort

De dunne Light-Task montagehandschoen zit als een tweede huid om de handen en geeft u een perfecte passing rond de vingers, palm en rug van uw handen.

Vochtregulerend

minder transpiratie

Heeft u vaak last van zwetende handen tijdens het dragen van werkhandschoenen? Dankzij de nylon drager van de Light-Task heeft u daar niet langer last van! Het vocht wordt namelijk makkelijk via de handschoen naar buiten afgevoerd.

Leverbaar

De Light-Task is te verkrijgen in de volgende maten:

8/M  (te herkennen aan het blauwe manchet)   
9/L  (te herkennen aan het gele manchet)    
10/XL 
(te herkennen aan het witte manchet)   
11/XXL 
(te herkennen aan het oranje manchet)

Let op:
Andere maten zijn op aanvraag leverbaar.

Voordelen

Fijne grip
Dun
Goede pasvorm
Geurneutraal
Vochtregulerend

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken