skip to Main Content

Prevent Deloza: de klassieker onder hoveniers en stratenmakers

Bent u op zoek naar een werkhandschoen met een lange levensduur? Dan is Prevent Deloza de handschoen die u zoekt! Deze robuuste en duurzame werkhandschoen heeft een zeer hoge slijtvastheid en wordt dan ook al ruim twintig jaar veel gebruikt onder hoveniers, stratenmakers en sloopbedrijven.

Materiaal

Het is een grof gebreide katoenen werkhandschoen, voorzien van een dikke latex coating waarbij tussen duim en wijsvinger een tweede laag is aangebracht.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Slijtvast

hoge scheur- en schuurweerstand

De Prevent Deloza is van oudsher een van de meest gebruikte handschoen onder stratenmakers vanwege zijn slijtvaste karakter bij het werken met scherpe stenen.

Duurzaam

door de dubbele coating tussen de duim en wijsvinger

Bij de Prevent Deloza is een tweede latex coating aangebracht tussen duim en wijsvinger omdat de handschoen bij het oppakken van stenen daar het meest heeft te lijden. Door die tweede beschermlaag is de Prevent Deloza handschoen extra sterk.

Robuust

geschikt voor grove werkzaamheden

Bent u op zoek naar een betrouwbare werkhandschoen die al jaren door hoveniers, stratenmakers en sloopbedrijven wordt gebruikt? De Prevent Deloza bewijst al ruim twintig jaar zijn trouwe dienst bij het werken met grove materialen als steen, beton en ijzer en is daarmee voor u de beste optie!

Opvallend

door zijn oranje signaalkleur sterk opvallend

Bij het werken langs de weg is een opvallende oranje signaal kleur bijzonder welkom als het gaat om de veiligheid van u en uw medewerkers.

Leverbaar

De Prevent Deloza is in één maat leverbaar:

De Prevent Deloza is verkrijgbaar in één maat. Dit is de Europese pasvorm maat 9½ 

Voordelen

Opvallende (signaal)kleur
Bijzonder slijtvast (duurzaam)
Deels dubbel gecoat
Geur neutraal
Allround

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken