skip to Main Content

De Pro-Task Cool: voor werkzaamheden in een koud klimaat

Bent u op zoek naar een fijne werkhandschoen waarmee u de kou kan trotseren? De Pro-Taks Cool is een dubbel gebreide werkhandschoen en houdt met zijn soepele karakter uw handen warm en flexibel!

Materiaal

De Pro-Task Cool is een dubbel gebreide winterhandschoen. Hij is niet dik geïsoleerd en niet dubbel gewatteerd. Hierdoor blijft het gevoel in uw vingers goed behouden en worden uw handen niet snel koud.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Dikke binnenvoering

geschikt voor werkzaamheden in een koud klimaat

Door de dikke binnenvoering blijven uw handen tijdens het buitenwerk onder koude temperaturen toch warm. Een groot bijkomend voordeel is dat de Pro-Task Cool in vergelijking met andere winterhandschoenen zeer dun en flexibel is.

Draagcomfort

heeft een zeer soepel karakter

De Pro-Task Cool heeft een mooie pasvorm en een perfect draagcomfort. Door het dunne en soepele karakter behoudt u tijdens de werkzaamheden goed het gevoel in uw vingers. De werkhandschoen valt wat ruim doordat deze dubbel gebreid is. Hierdoor ontstaat een klein laagje lucht tussen uw hand en de handschoen, waardoor het goed isoleert. Als de handschoen strak om hun hand zou sluiten, zou uw hand veel eerder koud worden.

Hoge slijtkwalificatie

een van de hoogste in zijn soort

De slijtkwalificatie van de Pro-Task Cool is hoog! De Pro-Task Cool geeft ook tijdens straatwerkzaamheden de juiste bescherming die u van een goede allround winterwerkhandschoen mag verwachten. De handschoenen dragen tevens een stuk prettiger dan vergelijkbare thermowerkhandschoenen. Daarnaast heeft de handschoen een goede gripvastheid.

Leverbaar

De Pro-Task Cool is te verkrijgen in de volgende maten:

  • 8/M (herkenbaar aan het blauwemachet)
  • 9/L (herkenbaar aan het gelemachet)
  • 10/XL (herkenbaar aan het witte machet)
  • 11/XXL (herkenbaar aan het oranje machet)

Let op:
Andere maten zijn op aanvraag leverbaar.

Voordelen

Goede gripvastheid
Mooie pasvorm
Soepel karakter
Goed ventilerend
Valt ruim

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken