skip to Main Content
0224 – 54 04 04 info@koppelengo.nl

De Wave-Grip Cold: heeft de meest hoge slijtkwalificatie

Bent u op zoek naar een flexibele werkhandschoen die u in koude omstandigheden kunt gebruiken? Dan is de Wave-Grip Cold de handschoen die u zoekt! De naadloos gebreide werkhandschoen heeft een gepatenteerde Wave-Grip coating en is daarmee de beste in zijn productklasse.

Materiaal

De Wave-Grip Cold bestaat uit een naadloze drager van nylon met een coating van nitril. Door de combinatie van deze materialen is de werkhandschoen allergie vrij en biedt een betere grip dan werkhandschoenen met een latex coating. Daarnaast blijven uw handen warm als u werkt in een koude omgeving.

Benieuwd naar de verdere specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Hoge slijtkwalificatie

de hoogste in zijn soort

De Wave-Grip Cold heeft de hoogste slijtkwalificatie van alle werkhandschoenen. Dit houdt in dat hij een zeer goede griplaag heeft en lang mee gaat. Hij onderscheidt zich door middel van zijn superieure slijtvastheid en kan zeker worden gezien als een duurzame aanschaf.

Dunne handschoen

van goed isolerend materiaal

De Wave-Grip Cold is voor een winterhandschoen zeer dun, maar zeker niet minder warm. Dit heeft de handschoen te danken aan het goed isolerende en ademende materiaal waarvan hij gemaakt is.

Elastische drager

vormt zich als een tweede huid

Dankzij de elastische drager vormt de Wave-Grip Cold zich als een tweede huid rondom uw hand. Hierdoor kunt u bij temperaturen onder nul al uw werkzaamheden nauwkeurig blijven uitvoeren, zonder dat uw handen koud worden.

Leverbaar

De Wave-Grip Cold is te verkrijgen in de volgende maten:

9/L (herkenbaar aan het gele manchet)
10/XL (herkenbaar aan het witte manchet)
11/XXL (te herkennen aan het oranje manchet)

Let op:
Andere maten zijn op aanvraag leverbaar.

Voordelen

Veel grip
Mooie pasvorm
Zeer dun
Isolerend
Hoogste slijtkwalificatie

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken