skip to Main Content

De Wave-Grip Flex: deze unieke handschoen heeft de allerbeste eigenschappen.

Bent u op zoek naar een flexibele en dunne maar tevens sterke werkhandschoen die zich als een tweede huid om uw hand vormt? Dan is de Wave-Grip® Flex de handschoen die u zoekt! Deze naadloos gebreide werkhandschoen zou door zijn bijzonder sterke Wave-grip coating en het prettige draagcomfort wel eens de meest succesvolle werkhandschoen onder stratenmakers kunnen gaan worden.   

Materiaal

De Wave-Grip® Flex is een naadloos gebreide werkhandschoen, voorzien van een gepatenteerde nitril wave coating op een drager van nylon en spandex.

Benieuwd naar de overige specificaties? Koppel & Go zet ze voor u op een rij!

Superieur slijtvast

langdurig slijtvast

De Wave-grip Flex heeft een superieur slijtvaste wave coating van nitril die elke gebruiker doet verbazen over de lange gebruiksduur.

Super grip

voortreffelijke droge grip, natte grip en olie grip

De Wave-Grip Flex is onder zowel droge, natte als vettige (olie) omstandigheden te gebruiken. Geschikt voor algemeen gebruik door onder andere hoveniers, stratenmakers, aannemers en steigerbouwers. Beschermt u tegen prikken van struiken, takken, splinters en ijzeren haken (prikbestendigheid). Daarnaast geeft de Wave-Grip Flex u bij het werken met scherpen randen van stenen, tegels en staal (snijbestendigheid) langere tijd voldoende bescherming, zonder dat dit ten koste gaat van grip, draagcomfort en soepelheid.

Hoog draagcomfort

Flexibel en vrij van latex

Bent u altijd al op zoek geweest naar een prettige werkhandschoen waar u niet snel in zweet?  De Wave-Grip Flex kenmerkt zich onder andere door de dunne spandex/nylon drager met een grove wave coating waarin uw handen en vingers soepel kunt bewegen. Bij het dragen van de Wave-Grip Flex, merkt u dat u profijt heeft van alle voordelen die een dikke werkhandschoen kan bieden, maar dan in een flexibele en dunne variant!

Behoud van gevoel

Optimaal contact met de materialen die ter hand worden genomen.

De gepatenteerde Wave-Grip Flex vormt zich volledig naar uw hand waardoor u het gevoel in uw vingers behoudt. Dit is een groot voordeel als u werkt met fijne of kleine materialen.

Leverbaar

De Wave-Grip Flex is te verkrijgen in de volgende maten:

9/L  (te herkennen aan het gele manchet)    
10/XL 
(te herkennen aan het witte manchet)
11/XXL (te herkennen aan het oranje manchet)

Let op:
Andere maten zijn op aanvraag leverbaar.

Voordelen

Hoog draagcomfort (vrij van latex)
Bijzonder slijtvast (duurzaam)
Goede pasvorm
Goede grip in natte omstandigheden
Goede grip in vettige omstandigheden

Meer informatie nodig of direct bestellen?

Back To Top
×Close search
Zoeken